Spreekbeurt

Moet je binnenkort een spreekbeurt houden en wil jij het graag hebben over je favoriete huisdier?  Kijk dan eens bij de spreekbeurten en zie of jou lievelingsdier daar bij zit. De spreekbeurten staan vol met interessante informatie, foto's en vragen die je aan de klas kunt stellen. Ook als je geen spreekbeurt hoeft te houden is het een aanrader!

Naar de spreekbeurten

Speurtocht

Denk jij dat je heel veel weet over huisdieren? Doe dan deze speurtocht. Als je het antwoord niet zeker weet kun je de speurtocht eventjes naar beneden klikken om op de website te zoeken. Voor ieder goed antwoord krijg je veel punten. Dus gok niet te snel! Aan het einde kun je zien wat je score is en of je hoort bij de 10 topscorers van de maand!

Doe nu de speurtocht

LICG en HooiHooi

Hou je van dieren en van buitenleven? Op de website HooiHooi.nl lees je van alles over het boerenleven. Het LICG vind je er ook, met onze spreekbeurten en informatie over huisdieren. Neem eens een kijkje op

HooiHooi.nl

Wat is een rashond?

Het Klokhuis gaat op bezoek bij een kennel voor Berner Sennenhonden. Iedere hond heeft daar een stamboom en wordt op gezondheid gecontroleerd door de dierenarts. Waarom is dat zo belangrijk? Kijk mee naar de geboorte van een nest jonge puppy's.

Klokhuis over rashonden fokken